Tulajdonképpen nem is tudom, hol kezdjem, mit is írjak? Napok óta valami frappáns bevezetőn töröm a fejem, de nem megy :) Egy viszont biztos, nem csupán egy műhely született, hanem egy új, teljesen más jövő is. Talán már meséltem nektek, hogy számomra az, hogy mást csináltam, csupán egy kényszer megoldás volt, de a szívem mindig is visszahúzott a kézműveskedés, a lakberendezés felé. Ennek a régi vágynak az eredménye az EnArt Design Stúdió. A név második fele talán egy kicsit túlzás, hiszen egy garázsból átalakított DIY műhelyről van szó, ahol minden egyedileg készült, az első felét talán nem kell magyarázzam :) Én már tudom, hogy ez még csak a kezdet, lesz még folytatás :) A második műhely majd már méltó lesz a névre, a hely és az ötlet már megvan, mert hiszek abban, ha merünk nagyot álmodni, az álmok valóra válnak!
Na de ne szaladjunk ennyire előre, hiszen November 8-án, itt és most találkozom veletek először, az első workshopon, ( STENCILEZZ VELEM ) amit még reményeim szerint számtalan fog követni.

Egy apró részlet, ami talán már sejtet valamit a stílusból.
A kellemes illatról a fahéjkoszorú gondoskodik.
Na és persze az alma sütögető.
A sok szürke és barna mellé kiegészítő színnek a mohazöldet választottam.
Az ablakot egyenlőre vakablak helyettesíti, természetesen ez is mohazöld :)
Mivel imádom a gyertyákat, ezekből a műhelybe is jut bőven.
Vidéki idill.
Ha netán valakinek ötletelni, olvasni támad kedve, itt azt is megteheti.
Arról, hogy kényelmesen tudjunk alkotni, egy 3 méter hosszú asztal, és műszőrmével bevont székek gondoskodnak.
A kellékek: azt hiszem festékből nem lesz hiány.
Cégtábla helyett egyenlőre két őzike köszönt mindenkit :)
Tudom sok ilyen műhely van már, és még több nyílik mostanában, de ez kicsit mégis más lesz. Hogy miért? Mert itt lehetőség lesz egyéni foglalkozásokra, beszélgetésekre is, ha netán valaki egy fárasztó munka nap után itt szeretne kikapcsolódni, egy forró puncs társaságában, miközben elkészíti szerettei karácsonyi ajándékát, vagy csak a maga kedvéért alkotni szeretne egy kicsit. A műhely mindenki előtt nyitva áll :)
Azt hiszem nem maradt más hátra, mint, hogy megköszönjem a családomnak, a gyerekeimnek, és a barátaimnak a támogatást, akik nélkül ez a műhely nem jöhetett volna létre, hiszen oly sokszor elbizonytalanodtam. De tényleg egy emberként mindenki mellettem állt, nagyszerű emberek, és nagyszerű barátok.
A blog facebook oldalához itt csatlakozhatsz, ha nem szeretnél lemaradni a friss posztokról, ötletekről ne felejtsd el bekapcsolni a követés funkciót.
Amennyiben Te magad is szeretsz alkotni, dekorálni, netán érdekes workshopokon részt venni, akkor keresd fel és kövesd az EnArt Design Studio facebook oldalát, melyet itt találsz.
Képek: EnArt Design Stúdió amik az oldal kizárólagos tulajdonát képezik, így megosztásuk, csak linkkel, elérhetőséggel együtt lehetséges!
Ha tetszett a bejegyzés megköszönöm, ha másokkal is megosztod.
Eni
0 megjegyzés